Billige bøker hos Tanum

Januarsalg hos Tanum

Bøker koster penger. Den bevisste leser bør ha som mål å lese flest mulig bøker for pengene. Det er derfor alltid en god idé å følge med når bokhandlerne har salg. Da får du endelig muligheten til å skaffe deg de bøkene du ikke syntes du hadde råd til da de kom ut.

Boktipset har finlest katalogen for januarsalget til Tanum, og her finner vi blant annet Linn Ullmann, Helen Fielding og Karl Ove Knausgård til under femtilappen. Her er noen av bøkene vi kunne tenkt oss å kjøpe eller gjerne vil anbefale for andre.

Se den fullstendige lista fra Tanums januarsalg her

Den mørke siden av Stavanger

Har du sett Lykkeland, vet du at alt ikke er idyll i det steinrike Stavanger. Men byens underverden er du kanskje ikke så godt kjent med?

Den får du vite mer om i Tore Renbergs serie om Hillevåggjengen. Renberg har utforsket så mange sider ved byen og menneskene som bor i den, at det bare skulle mangle at han ikke tok en svipptur til de kriminelle miljøene og baksiden av den skinnende medaljen.

Bøkene Vi ses i morgen og Angrep fra alle kanter gir deg en innføring i livet blant oljebyens smågangstere, deres profesjonelle liv og deres daglige gleder og bekymringer. På januarsalget er de priset til kroner 69 for hver.

Eventyr og romantikk

Lucinda Rileys nye bok i søsterserien, Månesøsteren, er akkurat lansert til full pris (kroner 399,-). Tidligere beretninger om disse søstrene som leter etter sitt opphav får du derimot grisebillig til 69 kroner stykket her.  Har du ikke lest noe av Riley tidligere, kan du benytte sjansen nå –til en billig penge-  til å bli introdusert i hennes verden som allerede har fascinert lesere over hele verden.

Les mer om Lucinda Riley

Blant andre verdensomspennende romansuksesser som ligger på tilbudslista finner vi Jojo Moyes (Den ene pluss en), Cecilia Samartin (La Peregrina) og Santa Montefiore (Birøkterens datter m.fl.)

Bøkene du gikk glipp av til en brøkdel av prisen

Bøker fra kjente forfattere og prisvinnere fra tidligere år er lagt ut på salg. Vi snakker om:

  • Maja Lunde: Bienes historie
  • Lars Mytting: Svøm med dem som drukner
  • Roy Jacobsen: De usynlige
  • Anne Ragde: Ligger i grønne enger

Og ikke minst:

  • Kaja Nordengen: Hjernen er stjernen

-hvor du endelig kan finne ut hva som skjuler seg bak de små grå.

«Hjernen er stjernen» av Kaja Nordengen. Her kan du lese vår omtale av oppfølgeren «Hjernetrening»,

Sikre deg påskekrimmen allerede i januar

Påsken kommer gjerne som julekvelden på kjerringa. Da har bokhandlerne forberedt seg godt med kriminallitteratur til fullpris i utstillingsvinduene. Da er det godt å ha forhåndslagret påskegrøssene.

Blant de som serverer skumle historier på billigsalg i januar finner vi kjente navn som Lars Kepler, Anne Holt, Unni Lindell, Dan Brown og Anders de la Motte.

Handler du i nettbutikken til Tanum er det gratis frakt når du kjøper for mer enn 295 kroner.

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Gi beskjed om