Om oss

Boktipset er en nettside for leseglede og informasjon om nyere og klassisk litteratur.

Siden er tilrettelagt for brukermedvirkning ved at alle kan sende inn sine egne boktips.  Har du lest en god bok, så ikke hold det for deg selv. Skriv om det og send det til oss.

Etter hvert vil det komme anmeldelser av nye bøker. Hvis du har lyst til å anmelde bøker for Boktipset, så ta kontakt. Vi har dessverre foreløpig ikke mulighet til å honorere innsendte bidrag.

Du finner en del kommersielle linker på Boktipset. Vi får provisjon av kjøp du foretar ved å klikke på disse. Dersom du uansett hadde tenkt å kjøpe det aktuelle produktet, blir vi veldig glade hvis du støtter siden vår ved å bruke disse lenkene til kjøpet.

Alle bilder på sidene er Boktipsets egne eller såkalte Free Commons. De er hentet fra Wikipedia Commons, Pixabay eller forlagenes publiseringsbilder. Skulle vi mot alle formodning vise bilder vi ikke har rett til å bruke eller glemt å kreditere der det er påkrevet, gi oss beskjed med en gang. Vi vil da rette det opp umiddelbart eller fjerne bildet dersom det er nødvendig.

Noen har kanskje lagt merke til at Boktipset har et navn som til forveksling er likt Cappelen Damms nettmagasin Boktips.no. Til det er å si at de kom etter oss. Men vi godtar at det er flere som kan ha kommet på det samme navnet. Boktipset er tross alt et glimrende navn på en nettside som handler akkurat om bøker og litteratur.

Følg oss på Facebook!